NL-Doet- dag 2017

Geen reacties

Vrijdag 10 maart was het weer NL-Doet-dag, en het NAHuis had genoeg te doen. Vorig jaar kwam een team gemeente-medewerkers ons de hele NL-Doet-dag meehelpen en hebben we met zijn allen een kippenhok gebouwd, het terras uitgebreid en een grote  lenteschoonmaak gehouden.

Dit jaar hadden we wederom tuinplannen en bood zich weer een team gemeente-medewerkers aan. Maar ditmaal was het het nagenoeg voltallige college van B&W.

Dit jaar hebben Burgemeester en Wethouders – samen met vrijwilligers én bezoekers van het NAHuis – het terras uitgebreid, het tegelpad rondom de kippenkooi verbreed en verlengd en zijn de laurierstruiken gesnoeid. Ook is een stuk van de tuin omgespit zodat daar een moestuin van gemaakt kan worden zodat we straks lunches kunnen bereiden met producten uit eigen tuin. Het is mooi geworden. Nu maar duimen voor vele mooie zonnige dagen zodat we er samen van kunnen genieten.

DANK AAN ALLEN die ook dit jaar weer hun steentje (STEEN) hebben bijgedragen!

Vorig bericht
Cheque van € 45.000,- voor het NAHuis!
Volgend bericht
Koningsdag 2017

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.