Project ‘Apenkooi’ is begonnen!

Zoals jullie je misschien nog kunnen herinneren, heeft het NAHuis eind 2016, begin 2017 een extra gulle gift ontvangen van de Lions Club Tilburg (zie de nieuwsbrief jaargang 2/ jan.-febr. 2017).

Deze gift was bedoeld om het project ‘Apenkooi’ mee vorm te geven, een project om de bezoekers van het NAHuis op allerlei manieren actief te laten deelnemen.

Van deze gift zijn onder andere aangeschaft:

Duo-fietsen

Deze fietsen (met trapondersteuning)  bieden de mogelijkheid aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, er toch samen op uit te gaan. Maar ook mensen die het leuk vinden om samen met iemand anders te fietsen kunnen hier gebruik van maken. De fietsen zijn ook al met veel plezier gebruikt. En hoe meer ze gebruikt worden hoe beter. Ook partners van bezoekers zijn welkom om een keer mee te komen fietsen. Of misschien kunnen de vrijwilligers een keertje extra komen fietsen. Wel graag op tijd opgeven bij Claudia of Mark, want op is op.

Nu maar hopen op een mooie nazomer en een droog najaar!

Parcoursfietsen

Ook zijn er twee zogenaamde parcoursfietsen aangeschaft. Dit zijn twee hometrainers die in het midden voorzien zijn van een beeldscherm. Je kunt aangeven welke fietstocht je wilt maken, en deze verschijnt dan op het scherm. Zo fiets je door allerlei dorpen en steden!

Action table

Daarnaast is er een action table aangeschaft. Dit is een heel groot scherm (touchscreen) waar allerlei interactieve spellen op gespeeld kunnen worden.

Vorig bericht
‘Het heeft zijne majesteit behaagd…….’
Volgend bericht
Theatergroep Hoofdzaak: nieuwe voorstelling én een video!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.