Theatergroep Hoofdzaak: nieuwe voorstelling én een video!

Onze eigen NAHuis-toneelgroep Hoofdzaak speelt op zondag 12 november 2017 in theater Tiliander in Oisterwijk de voorstelling “Verbinding Verbroken”. In deze voorstelling laten de spelers zien dat het krijgen van een niet-aangeboren hersenletsel je leven volledig op zijn kop zet. Een deel van jezelf is achtergebleven met de wetenschap dat je het nooit meer terug kunt halen. De spelers brengen hun eigen ervaringen met NAH voor het voetlicht.

Praktische informatie

De voorstelling van zondag 12 november 2017 is van 14.30 tot 15.30 uur in theater Tiliander in Oisterwijk. De entree bedraagt € 9,50 en is inclusief koffie of thee vooraf.

Direct na de voorstelling is er een informatiemarkt voor mensen met NAH en voor betrokkenen. Deze markt is gratis toegankelijk. Hier is ook de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten: spelers, lotgenoten, mantelzorgers, hulpverleners en vrijwilligers. U kunt ervaringen delen en u kunt met vragen terecht bij zorgaanbieders van NAH.

> Koop nu je kaartje via theater Tiliander!

Video over de totstandkoming van “Verbinding Verbroken”

Voor wie benieuwd is hoe deze toneelvoorstelling tot stand gekomen is, is er de mogelijkheid om een film hierover te bekijken op internet. De film gaat over het hele proces: van het idee en de eerste repetities tot aan de première. Met onderstaande link en wachtwoord kun je deze film bekijken:

http://vimeo.com/231698455
Wachtwoord: ikmaghetzien.

Vorig bericht
Project ‘Apenkooi’ is begonnen!
Volgend bericht
Buitengewoon

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.