Studenten Ergotherapie en bewegen

Geen reacties

In december 2017 zijn Patricia, Marit, Aniek en Eline, vier studenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) in het NAHuis gestart met een opdracht voor school. Het doel was om de beweegapparaten in het NAHuis meer te laten gebruiken. Ze hebben de apparaten zelf uitgeprobeerd en hebben een gebruiksaanwijzing gemaakt voor de hometrainers, het balance-board en de duofietsen.

Tijdens de vrijwilligersbijeenkomst (8 januari) hebben zij uitleg gegeven. De studenten hebben verteld hoe de apparatuur werkt en instructies over de omgang gegeven. De vrijwilligers en medewerkers van het NAHuis weten nu hoe de bezoekers het beste op en af kunnen stappen en hoe de programma’s van het balance-board en de hometrainers werken. De studenten waren erg duidelijk en hebben een goede gebruiksaanwijzing gemaakt. Het was erg leuk om te oefenen, we hebben er veel plezier in gehad!
De studenten hebben in de periode erna zelf met de bezoekers geoefend en beide partijen hebben dat heel erg leuk gevonden. Jullie enthousiasme en plezier heeft hen erg geïnspireerd!

Patricia, Marit, Aniek en Eline, hartelijk dank!

Vorig bericht
Verbinding verbroken
Volgend bericht
Varen met het NAHuis

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.