Beweeguurtje met Maartje

Geen reacties

Sinds een jaar wordt er elke dinsdagmiddag een actief beweeguurtje in het NAHuis georganiseerd. Maartje, fysiotherapeute bij de praktijk van Hans Pouwer, komt iedere week met stimulerende muziek en een vrolijke lach deze activiteit begeleiden.
Met haar kennis op het gebied van NAH geeft zij iedereen de juiste aandacht en uitleg bij de oefeningen die zij gezamenlijk uitvoeren. Ze houdt rekening met eenieders beperking en de drempel is laag dus iedereen kan meedoen. Het hele lichaam wordt meegenomen en iedereen is blij met het effect van de oefeningen. Het geeft energie en maakt het lichaam soepel met soms een beetje spierpijn de volgende dag, maar dat gaat snel over! En als bonus geeft ze tijdens het bewegen ook nog eens geheugenoefeningen.
Nu maar hopen dat het voorjaar snel komt want dan kunnen we weer lekker naar buiten met Maartje en doen we oefeningen buiten!

Vorig bericht
Lustrumboek Bezoekers van het NAHuis in beeld
Volgend bericht
Maanduitje Januari: Workshop Mandala tekenen

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.