Lustrumboek Bezoekers van het NAHuis in beeld

Geen reacties

Ter gelegenheid van ons eerste lustrum heeft de fotogroep van het NAHuis onder de bezielende begeleiding van Karla Hoffman en Ingrid Oostvogel een lustrumboek gemaakt. We vonden het een mooi moment om de buitenwereld te laten zien voor wie het NAHuis bedoeld is. Het afgelopen jaar heeft de fotogroep de bezoekers zowel letterlijk als figuurlijk in beeld gebracht. Dit hebben zij gemeend te doen door de personen in zwart-wit te portretteren, met daarbij hun persoonlijke verhaal. Dit verhaal is bijvoorbeeld:

  • een gevoel met het hebben van Niet-Aangeboren Hersenletsel.
  • een herinnering aan de periode voor ontstaan van het hersenletsel.

De persoonlijke verhalen zijn echter in kleur ‘ingelijst’ in beeld gebracht. Voor dit contrast is gekozen omdat velen aangeven dat hun huidige leven veelal aan glans en kleur heeft ingeboet. Het is een heel aangrijpend en mooi boekwerk geworden. Het maakt indruk op degenen die het onder ogen krijgen. Een ding is zeker, het jubileumboek helpt mensen met NAH zeker bij het verkrijgen van herkenning van en erkenning voor hun situatie.

Vorig bericht
Eerste lustrum NAHuis groot succes!
Volgend bericht
Beweeguurtje met Maartje

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.