Het NAHuis breidt haar openingstijden uit!

Geen reacties

Het animo om het NAHuis te bezoeken blijft onverminderd groot, en daar zijn we heel blij mee. De dagdelen zitten zo goed als vol, en zo zijn we op het idee gekomen om met ruimere openingstijden te gaan werken. Zodat we nog meer bezoekers kunnen ontvangen. In de zomer van 2023 hebben we al eens proefgedraaid met een avondopenstelling, waarbij de nadruk ligt op een versbereide warme maaltijd. Want samen eten is veel meer dan eten alleen!

Aan het eind van de middag druppelen de bezoekers het NAHuis binnen. Dan doen ze een spelletje rummikub, spelen ze een potje jeu de boules of kletsen ze gezellig met elkaar. Maar het absolute hoogtepunt is de gezamenlijke maaltijd en het gezellig natafelen. Wij denken met dit ‘derde dagdeel’ te voorzien in een behoefte bij (een aantal van) onze bezoekers. Daarom doen we deze ‘pilot’ nog eens over in de winter, in de hoop er daarna een vast dagdeel van te kunnen maken. Nieuwsgierig geworden? Onze medewerkers vertellen je er graag meer over!

Vorig bericht
Vrijwilligerssafari Tilburg op 21 september 2023
Volgend bericht
Het NAHuis zoekt een enthousiaste Medewerker Welzijn

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.