Eerste lustrum NAHuis groot succes!

Geen reacties

Ons eerste lustrum op 18 december 2019 was een doorslaand succes. We gaan het dit jaar nog op een andere manier uitgebreid vieren, maar precies op de dag dat het NAHuis vijf jaar geleden haar deuren opende hebben we in het NAHuis alvast een voorproefje genomen.

Letterlijk een voorproefje, want de dag begon met een taartenbuffet. Bezoekers, vrijwilligers en medewerkers hebben hun bakkunsten vertoond en de ruim honderd gasten hun baksels voorgeschoteld. Om je vingers bij af te likken, heerrrrrlijk.

De koffie met taart, of eigenlijk de taart met koffie werd opgeluisterd door Monique van den Besselaar met haar combo Ad, Ik en Zij. Dit was beslist geen ‘prikkelarm’ programmaonderdeel, maar ……………………………… het werd bijzonder gewaardeerd en door sommigen werd er dan ook enthousiast mee gezongen.

De lunch, fantastisch verzorgd door het restaurant van Koningsvoorde, vond plaats in het atrium van Koningsvoorde. Ook van bovenaf een prachtig gezicht, iedereen aan lange tafels genietend van soep met belegde broodjes.

Na de lunch werd Ed van Dijk, onze allereerste bezoeker, het eerste exemplaar van het lustrumboek Bezoekers van het NAHuis in beeld aangeboden. Na vijf jaar vonden wij het aardig om onze bezoekers in beeld te brengen en nu eens geen resumé te geven van het organisatorische proces van de opzet van het NAHuis.

Bij deze aanbieding was de Gemeente vertegenwoordigd in de persoon van Rolph Dols, FOTO wethouder in Tilburg. De heer Dols heeft onder andere Ouderenbeleid, Maatschappelijke Participatie, Zorg, Welzijn & Gezondheid in zijn portefeuille. Kortom, raakvlakken genoeg met het NAHuis. Hij belichtte het belang van het NAHuis in de opvang en begeleiding van mensen met NAH en onderstreepte de toegevoegde waarde van het NAHuis in de NAH-zorgketen.

Na het luisteren was het tijd voor de gasten om zelf actief te worden. De kennis en het geheugen werden getest in de Grote NAHuis Jubileum Quiz. Aan de hand van een aantal vragen en opdrachten werd op ludieke wijze de afgelopen jaren doorgenomen.

Deze feestelijke dag werd afgesloten zoals die was begonnen, met taart en koffie/thee 😀
We denken te mogen zeggen dat we terug kunnen zien op een fantastische dag. Op naar het tweede lustrum!

Vorig bericht
Theater Hoofdzaak: “Ons maakt ons zo mooi”
Volgend bericht
Lustrumboek Bezoekers van het NAHuis in beeld

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.