Film NAHuis

Geen reacties

Crista Vlems van CV-Productions is videograaf in de sociaal maatschappelijke zorgsector. Haar motto is “Zien, wat je niet ziet.” Crista is eind vorig jaar en het begin van dit jaar enkele dagen in het NAHuis te gast geweest om filmopnames te maken ten behoeve van onze website.

Haar gezelligheid en enorme betrokkenheid hebben geleid tot mooie opnames waarin een goede indruk van het NAHuis wordt gegeven. Het zijn mooie beelden die met veel geduld tot ’n prachtig geheel zijn gemonteerd. De film is een cadeau van Crista aan het NAHuis.

Dank je wel Crista, super gedaan!

De opnames zijn gemaakt vóór Corona-tijd toen de 1.5 meter regel nog niet van kracht was.

Vorig bericht
Maanduitje Februari Museum Dansant
Volgend bericht
NL Doet, wat een geweldige dag!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.