NL Doet, wat een geweldige dag!

Geen reacties

Vrijdag 28 mei was het zover: samen aan de slag in de tuin van het NAHuis! Iedereen had goede zin, en iedereen had er zin in! Na weken van druilerig weer was er eindelijk een lekker zonnetje. Om 10.00 uur gingen we van start met koffie en een lekkere verjaardag traktatie van Fred, de dag kon nu al niet meer stuk!

Wat is er hard gewerkt; samen met vrijwilligers en bezoekers heeft Mark het kippenhok omgetoverd tot een prachtig Zuid-Europees zitje, compleet met een raampje en een rieten dakje. Diverse bezoekers hebben er een nieuwe favoriete zitplaats bij! Ook onze tuin is onkruidvrij gemaakt en voorzien van kleurrijke perkplantjes. Wat een fijne plek is het weer geworden! Diverse vrijwilligers hebben samen met Ingrid wel meer dan 10 bloempotten gevuld met de perkplantjes van de Plus, en in de houten bakken is bovendien een mooi kruidentuintje aangelegd.

Hard werken maakt hongerig, gelukkig werd er ook voor een uitgebreide lunch gezorgd. Verse soep en diverse schalen met broodjes gingen rond. En ook de worstenbroodjes, die gesponsord waren door Doosopmaat.nl, vielen erg goed in de smaak.

We zijn echt supertrots op het resultaat! De NL Doet Dag verliep helemaal volgens de richtlijnen van het RIVM,  Corona is op geen enkele wijze spelbreker geweest in het enthousiasme en plezier! Aan het eind van de dag is de sleutel van het oude kippenhok nog symbolisch gebruikt om het NAHuis tuinhuis officieel ‘voor geopend’ te verklaren! En uiteraard hebben we daar met z’n allen goed op geproost!

We willen alle vrijwilligers en bezoekers enorm bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Dankzij hen hebben we een fantastische fijne NL Doet Dag gehad!

 

Vorig bericht
Film NAHuis
Volgend bericht
Bijeenkomst lotgenotencontact op 25 maart 2022

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.