Het NAHuis zoekt een enthousiaste Medewerker Welzijn

Geen reacties

Stichting NAHuis is een Tilburgs burgerinitiatief dat een ontmoetingsfunctie/vangnet biedt voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Het NAHuis bestaat sinds 2015 en is een gastvrije en deskundige plek waar Ontmoeten, Ontspannen en Ontplooien centraal staat. Van maandag t/m vrijdag bieden wij begeleiding en ontmoeting aan voor dagelijks gemiddeld 25 bezoekers. Aangezien de vraag vaak groter is dan het huidige aanbod hebben wij besloten om onze openingstijden met enkele uren in de week te verruimen. Sinds kort is het NAHuis dan ook één avond in de week geopend. Bij veel animo is hier nog ruimte voor uitbreiding in aantal avonden.

Organisatie

Het huidige team van het NAHuis werkt zelfstandig en bestaat uit vijf parttime medewerkers en ongeveer veertig vrijwilligers. Ook het bestuur van Stichting NAHuis bestaat uit vrijwilligers. De medewerkers leggen, via de directeur, periodiek verantwoording af aan dit bestuur.

Functie

Ter uitbreiding van het huidige NAHuis team is het NAhuis op zoek naar een:

Medewerker Welzijn (16 uur)

Tot het takenpakket van een medewerker welzijn behoren onder andere:

  • Bijdragen aan een afwisselend activiteitenprogramma, gericht op wensen en (individuele) behoeften van de bezoekers
  • Het verzorgen van een versbereide warme maaltijd voor ongeveer 15 personen tijdens tenminste één wekelijkse avondopenstelling
  • Aandacht hebben voor bezoekers en vrijwilligers op de werkvloer en een aanspreekpunt voor hen zijn
  • Het, waar nodig, onderhouden van contacten met mantelzorgers en familieleden van bezoekers
  • Het verwerken van rapportages en bezoekersregistraties in Nedap/ONS en (schriftelijk) terugkoppelen van bijzonderheden van een dag aan mantelzorger en/of familie
  • Het dagelijks opstarten, opruimen en afsluiten van de werkvloer
  • Het actief deelnemen aan een driewekelijks teamoverleg
  • Het leveren van input voor de nieuwsbrief (via bezoekers en vrijwilligers)

Wie zoeken wij?

Voor deze zelfstandige functie zoeken wij iemand met ervaring in de welzijnssector die bij voorkeur een opleiding Begeleider Maatschappelijke Zorg (MBO niveau 3 of 4) gevolgd heeft. Iemand met een helpende en uitnodigende houding die veranderingen signaleert, gemoedstoestanden aanvoelt en een luisterend oor kan zijn. Flexibiliteit qua beschikbare werkdagen en werktijden is zeer wenselijk. De functie is ingedeeld in functiegroep 35 en wordt, afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring, binnen deze functiegroep ingeschaald volgens de CAO Gehandicaptenzorg.

Spreekt deze afwisselende functie in het NAHuis je aan dan ontvangen wij graag een schriftelijke sollicitatie ter attentie van Pascale Vugts-Smits op directie@NAHuis.org. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pascale Vugts-Smits, zij is telefonisch bereikbaar op 06-43805845. Professionele acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Wij ontvangen uw reactie graag uiterlijk 15 april 2024.

Vorig bericht
Het NAHuis breidt haar openingstijden uit!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.