Buitengewoon

Dit jaar was het NAHuis weer uitverkoren voor de “Buitengewoon-dag” van de medewerkers van Fujifilm.

We gingen 28 september met negen medewerkers op pad om foto’s te maken van Tilburg. De bedoeling is om van deze foto’s een fotoboek te maken voor oud-burgemeester Noordanus als herinnering aan zijn burgemeesterschap van Tilburg. Van het NAHuis deden 16 bezoekers en vrijwilligers mee aan deze dag.

We begonnen met een kopje koffie met ………… en een lunch in het NAHuis. Daarna vertrokken wij met auto’s naar de Spoorzone, alwaar wij startten. Wij trokken van daaruit in groepjes van ongeveer zes mensen door de binnenstad. Onder enthousiaste en bezielende begeleiding van de medewerkers van Fujifilm zijn er vele mooie foto’s gemaakt. Hiervan is zeker een mooi afscheidscadeau voor Noordanus samen te stellen. De dag werd afgesloten met een drankje in café RAW in de Spoorzone!

De bezoekers gaven aan een FANTASTISCHE dag te hebben gehad, die ze ook nu weer lang zal blijven heugen. Wat rest zijn mooie herinneringen, zowel in de hoofden als op papier. Fujifilm heeft van haar eigen gemaakte foto’s een mooi persoonlijk fotoboekje samengesteld voor onze bezoekers. Daarnaast hebben de bezoekers zelf ook nog een mooie foto van henzelf gekregen.

Fujifilm heeft zich wederom van een zeer genereuze kant laten zien. Wij hebben ervan genoten, nogmaals heel veel dank daarvoor!

Vorig bericht
Theatergroep Hoofdzaak: nieuwe voorstelling én een video!
Volgend bericht
Verbinding verbroken

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.